Skip to content

Blog

Een unieke avond thuis uit eten met gast chef Merijn

choux      Met Merijn overleg over het diner van 1 maart

 

Maak kennis met de vernieuwende keuken van gast-chef Merijn!

Op 1 maart kook ik samen met Merijn van Berlo (chef bij restaurant Choux) een speciaal 3-gangen diner. We gaan je verrassen met bijzondere ingrediënten en bereidingen.

Verveine, kamille, hooi, hennep, aardpeer, zwarte knoflook, duindoornbes om maar eens wat ingrediënten te noemen, die we fermenteren, pekelen, roken of sous vide garen.

Joris en ik zijn al lang fan van Merijn en zijn vaak sprakeloos van zijn gerechten. En ik ben trots dat inmiddels vier oud-leerlingen van MarleenKookt bij zo’n goed restaurant als Choux aan de slag zijn gegaan.

Op een dag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Merijn gevraagd of hij een keer als gast-chef samen met mij wilde koken. Met dit diner wil ik je inspireren en kennis laten maken met deze speciale manier van koken.

Het 3-gangen diner met of zonder vlees is tot donderdag 12.00 te reserveren voor €27,50 per persoon. Om de ervaring van thuis uit eten compleet te maken kun je ook een bijzondere wijn van de wijnkaart van Choux bestellen.

Een unieke kans om kennis te maken met natuurwijn!

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen