Skip to content

Ontdek het gemak van mijn maaltijdabonnement

Mijn wekelijkse maaltijdabonnement neemt de stress rond het avondeten weg. Geniet elke week van heerlijke, gezinsvriendelijke maaltijden, vers bereid en direct aan je deur geleverd. Meer tijd voor elkaar, minder tijd in de keuken. Probeer het nu en ervaar zelf het gemak en de smaak van MarleenKookt. Vanaf slechts €8,75 per maaltijd.

Zo werkt het

Stap 1

  • Geef je smaakvoorkeur.
  • Begin met het kiezen van jouw voorkeur: heerlijk flexitarisch of puur vegetarisch. We stemmen onze gerechten af op wat jij en je gezin het liefste eten.

Stap 2

  • Elke week jouw keuze.
  • Keuze uit 7 topgerechten. Geen keuze gemaakt? Dan verrassen we je met 3 gerechten gebaseerd op jouw voorkeur.

Stap 3

  • Opwarmen & Genieten!
  • Je ontvangt al je maaltijden voor de eerste 3 dagen van de week op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Even opwarmen en je kunt aan tafel voor een gezellig en smakelijk diner.

Gezonde keuze

Mijn gerechten zijn rijk aan groenten (minstens 250 gram per maaltijd), laag in suiker, zout en vet, en altijd zonder conserveringsmiddelen. Voor een gezonde, gebalanceerde maaltijd.

Ultieme flexibiliteit

Iets onverwachts? Geen probleem! Vries een gerecht in of pauzeer je abonnement wanneer nodig. Wij passen ons aan jouw leven aan.

Tijd voor elkaar

De eerste drie dagen van de week is het diner al geregeld. Snel opwarmen en je hebt meer tijd om samen te zijn en te genieten.

Wat vinden onze klanten?

Het was weer heerlijk! Zoals eerder een keer aangegeven, we zijn blij dat we jullie hebben gevonden. Dan kunnen we op drukke dagen, wanneer we geen tijd hebben om te koken, alsnog lekker en vooral gezond eten.

Sarangi

Super lekker! We hebben er echt van genoten. Heerlijk gekruid, niet te zout, goede garing, goede porties en een gezonde maaltijd supersnel op tafel. Wij zijn fan!

Jasmijn

Second time ordering, nailed it again! Why did we wait 9 years to try this?

Allison
Toon meer klantenreacties

Veelgestelde vragen