Skip to content

Blog

Ook in de zomervakantie koken we graag voor je

De zomer is officieel begonnen en van 21 juli - 2 september is het schoolvakantie in Amsterdam en omgeving. Zelf ben ik ook een paar weken vrij om vakantie te vieren met Joris en onze kinderen. Gelukkig hebben we een geweldig team in de keuken en op de fiets, dus blijven we net als vorig jaar de hele zomer koken :-)

Er zijn wel een paar aanpassingen aan mijn menu.

Kinder- en luxe gerechten op pauze
Tijdens de vakantie koken we met een kleiner team. Daarom kiezen we ervoor om 3 in plaats van 4 gerechten per dag te koken. Zo kunnen we de kwaliteit die je van ons gewend bent blijven garanderen. Maandag tot en met donderdag betekent dit geen apart kindergerecht en op vrijdag geen luxe gerecht. Na de vakantie komen deze gerechten natuurlijk gewoon weer terug!

Kindvriendelijke klassiekers
Om te zorgen dat kinderen wel mee kunnen eten maken we elke dag 1 toegankelijk gerecht. Dit kan een van de klassiekers zijn maar ook het vegetarische gerecht. In ieder geval “herkenbaar” voor kinderen. 1 hoofdgerecht is voldoende voor 2 kinderen en mijn maaltijden blijven in de koelkast nog 2 dagen goed, dus je kunt ze ook verdelen over meerdere dagen.

Zondag gesloten
Tijdens de zomervakantie koken we niet op zondag.

Heb je tips? Graag!
Behalve genieten van de zomer gebruik ik mijn vakantie natuurlijk ook om inspiratie op te doen voor nieuwe gerechten :-) Dus heb je tips, ideeën of leuke recepten deel ze met mij!

Zo zou ik bijvoorbeeld graag van je horen wat je het liefst op zondag eet. Iets makkelijks of juist iets feestelijks? Iets heel gezonds of liever comfort food? En bestel je mijn maaltijden überhaupt wel eens op zondag? Waarom wel of waarom niet? Ik hoor het graag!

Fijne zomer,
Marleen

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen