Skip to content

Blog

MarleenMeteen: goedkoper en koud bezorgd

Vanuit klanten die er niet aan toe kwamen om vooraf te bestellen, kregen we steeds vaker de vraag om ook last-minute te kunnen bestellen. Daarom zijn we een tijdje geleden begonnen met MarleenMeteen

In eerste instantie in een beperkter bezorggebied dan MarleenKookt en met de keuze om je maaltijd warm of koud bezorgd te krijgen.

Vanaf vandaag hebben we MarleenMeteen iets aangepast, zodat je goedkoper en met een betere kwaliteit op het laatste moment nog kunt bestellen.

Koud bezorgd
Mijn maaltijden zijn bedoeld om thuis op te warmen. En ondanks vele experimenten met opwarmen in onze keuken, vind ik de kwaliteit minder als we warm bezorgen. Daarom bezorgen we vanaf nu koud. Met een duidelijke opwarminstructie warm je je maaltijd zelf op in oven of magnetron.

Lagere bezorgkosten
Doordat we koud bezorgen, kunnen we meer bestellingen in een keer in de fiets meenemen. Dat scheelt tijd en dus kunnen we goedkoper bezorgen. Vanaf nu betaal je daarom maar €1 bezorgkosten voor bestellingen onder de €25. Boven €25 bezorgen we gratis.

Als je vragen hebt over MarleenMeteen (of MarleenKookt :) kun je altijd mailen naar marleen@marleenkookt.nl of bellen op 020-7006602.

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen