Skip to content

Blog

Bezorg jij ons een nieuwe bezorger? Dan trakteren wij jou op een lekker etentje!

bezorger-shiftmaster

MarleenKookt groeit dankzij enthousiaste mond-tot-mond reclame van onze klanten. Daarom zijn we eigenlijk altijd op zoek naar bezorgers die het leuk vinden om mensen blij te maken met lekker en gezond eten.

Ken je een leuke bezorger? Zorg dat ze jouw naam noemen bij de sollicitatie. Dan trakteren wij jou op een lekker etentje als hij of zij wordt aangenomen*.

De vacature vind je hier.

Hoe het is om als bezorger bij ons te werken lees je hieronder :-)

Daan is na een tijd bezorger te zijn geweest nu shiftmaster, maar hij gaat nog steeds wel eens een avondje op de fiets.


Hoe ben je bij MarleenKookt terecht gekomen?

Via een vriendin met wie ik op de middelbare school in de klas zat. Nadat ik mijn vwo-diploma gehaald had besloot ik een tussenjaar te nemen waarin ik ben gaan reizen. Bij terugkomst was mijn geld op en ging ik actief op zoek naar werk. Via haar kwam ik in contact met MarleenKookt. Bezorgen op de bakfiets leek me wel wat!

Hoe is het om bezorger te zijn?

Het bezorgen heb ik altijd met veel plezier gedaan. Mijn eerste week was best lastig. Ik weet nog goed de allereerste keer dat ik moest fietsen; ik was toen nog niet zo bekend met Amsterdam en moest constant op de navigatie op mijn telefoon kijken. De dagen daarna ging het steeds beter waardoor ik er steeds meer plezier in kreeg.  

Wat zijn de belangrijkste taken van een bezorger?

Naast zorgen dat je de maaltijde op tijd bezorgt ben je ook het visitekaartje van MarleenKookt. Het is belangrijk dat je weet wat er op het menu staat en dat je de maaltijden bezorgt met een lach op je gezicht!

Wat vind je het leukste aan je baan?

Het leukste aan deze baan vind ik dit je lekker buiten bent, door de stad fiets, veel mensen ontmoet en ook nog sportief bezig bent. 

Hoe combineer je het met je studie?

Bezorgen is heel goed te combineren met een studie. Je begint tussen half 4 en half 6 en bent vaak klaar rond half 9. Ik probeerde mijn werkrooster zo vorm te geven dat ik les had tot 3 uur zodat ik daarna direct door kon naar werk. Op deze manier gebruikte ik mijn tijd zo efficiënt mogelijk en had ik na het werk nog een hele avond over om andere dingen te doen. 

Wat is je lievelingsgerecht?

Een ander voordeel van het werk bij MarleenKookt is dat je tijdens je werk altijd een maaltijd krijgt voor na je dienst. Na bijna 3 jaar heb ik een aantal favoriete maaltijden. Als voorgerecht gazpacho en als hoofgerechten alle Koreaanse gerechten, de gegratineerde pasta, de Sukiyaki Beef en het Limburg's zoer vleisj . De appeltaart uit Kent vind ik het lekkerste toetje!

Onze vacature voor bakfietsbezorger vind je hier.

* Bezorg jij ons een bezorger? Bij elke sollicitatie vragen wij de kandidaten hoe ze bij MarleenKookt terecht zijn gekomen. Noemen ze jou naam dan krijg jij na het verstrijken van de proeftijd een MarleenKookt cadeaubon t.w.v. €40.

 

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen