
Thaise viskoekjes
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de rijst en viskoekjes afgedekt 15-20 minuten (1 persoon) tot 25-30 minuten. Serveer met de frisse Thaise dip voor bij de viskoekjes en bij de salade (koud).
Magnetron 6 minuten 750W
Verwarm de rijst en de viskoekjes (2 pp) afgedekt 2-3 minuten (1 persoon) tot 5-6 minuten (2 of meer personen). Serveer met de frisse Thaise dip voor bij de viskoekjes en bij de salade (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Marokkaanse veggie casserole
Details
Gerecht anders dan op de foto.
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de casserole en de bloemkool beide onafgedekt 20 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de casserole en de bloemkool beide afgedekt met het afdekfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen).

Klassieke preitaart
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 20 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm het taartje onafgedekt 20 minuten. Serveer met de salade en dressing (koud).
Magnetron 6 minuten 750W
Verwarm het taartje onafgedekt 3 minuten (1 persoon) tot 6 minuten (2 of meer personen). Het bladerdeeg wordt niet meer echt knapperig in de magnetron. Serveer met de salade en dressing (koud)
Leuk om te weten

Gezonde kipnugget met roseval
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 25 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal de kip nugget uit de schaal. Verwarm de rest in ovenschaal afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15 minuten (1 persoon) tot 20-25 minuten (2 of meer personen). Verwarm erbij de kip op het bakpapier 10 minuten. Serveer met de tomatendip (koud).
Magnetron 5 minuten 750W
Verwarm het gerecht zonder de kip afgedekt met het plasticfolie 2-3 minuten (1 persoon) tot 3-5 minuten (2 of meer personen). Verwarm de nugget 1 tot 2 minuten op het bakpapier. Serveer met de tomatendip (koud). In magnetron wordt nugget niet meer knapperig.