
Spinaziekoekjes
Details
Let op: gerecht anders dan op de foto
Ingrediënten
Dit gerecht bevat ei, gluten, koemelk, lactose, mosterd, sulfiet.
Opwarmen
Oven 15 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de frietjes uitgespreid op het bakpapier 5 minuten. Leg dan de spinaziekoekjes (2 pp) erbij en verwarm alles nog 8 minuten. Serveer met de koolsla (koud).
Magnetron 4 minuten 750W
Let op: de frietjes worden niet krokant in de magnetron en krijgen geen kleur. Verwarm de frietjes en de spinaziekoekjes (2 pp) uitgespreid op het bakpapier 2-3 minuten (1 persoon) tot 4 minuten (2 of meer personen). Serveer met de koolsla (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Sukiyaki beef
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Dit gerecht bevat selderij, sesamzaad, soja.
Opwarmen
Oven 20 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de noedels, vlees en groenten tot lauwwarm afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 10 min (1 persoon) tot 20 min (2 of meer personen). Verhit de bouillon tot kokend in magnetron of pan. Schep de noedels, vlees en groenten in diepe borden en giet de hete bouillon erop. Vlees liever medium? Verwarm het dan niet mee.
Magnetron 4 minuten 750W
Verwarm de noedels, vlees en groenten tot lauwwarm afgedekt met het plasticfolie 1-2 minuut (1 persoon) tot 3 minuten (2 of meer personen) afgedekt. Verhit de bouillon tot kokend in magnetron of in pan. Schep de noedels, vlees ene groenten in diepe borden en giet de hete bouillon erop. Vlees liever medium? Verwarm het dan niet mee.
Leuk om te weten

Parmigiana di verdure
Details
Ingrediënten
Dit gerecht bevat ei, gluten, koemelk, lactose.
Opwarmen
Oven 35 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de parmigiana onafgedekt 20 minuten (1 persoon) tot 30-35 minuten (2 of meer personen). Serveer de fregolasalade koud of verwarm in een ovenschaal met ovenbestendig bord of aluminiumfolie 8 minuten (1 persoon) tot 12-15 minuten (2 of meer personen) tot lauwwarm.
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de parmigiana onafgedekt 4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen). Serveer de fregolasalade koud, of verwarm afgedekt met afdekfolie 1 minuut (1 persoon) tot 2-3 minuten (2 of meer personen) tot lauwwarm.
Leuk om te weten

Vispakketje uit de oven
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Dit gerecht bevat ei, koemelk, lactose, mosterd, selderij, sulfiet, vis.
Opwarmen
Oven 35 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
1 persoon: Verwarm de aardappel en de vis (in bakpapier) onafgedekt 20-25 min. 2 of meer personen: Verwarm de vis (in bakpapier) onafgedekt 25-35 min. Verwarm de aardappelen onafgedekt 20-30 min. Controleer de gaarheid van de binnenkant van de vis. Serveer met de salade en dressing (koud).
Magnetron 7 minuten 750W
1 persoon: Verwarm de aardappel en de vis (in bakpapier) onafgedekt 4 min. 2 of meer personen: Verwarm de vis (in bakpapier) onafgedekt 5-7 min. Verwarm de aardappelen onafgedekt 5-7 min. Controleer de gaarheid van de binnenkant van de vis. Serveer met de salade en dressing (koud).
Leuk om te weten

Oma's rundersoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten

Bread & Butter Pudding
Details
Ingrediënten
Dit gerecht bevat ei, koemelk, lactose.