Shahi paneer met raita
Vegetarisch gerecht

Shahi paneer met raita

Details

Waan je in India met deze kleurrijke en geurrijke shahi paneer curry. Shahi paneer is een curry op basis van tomaat, wat room en amandelen. Op het laatst doe ik er paneer - een Indiase kaas - doorheen. Met gobi matar (een Indiaas bijgerecht met bloemkool en doperwtjes), kruidenrijst en een frisse wortel raita. (anders dan op de foto)

Glutenvrij Ingrediënten

Paneer, basmatirijst, tomaat, bloemkool, doperwt, wortel, komkommer, witte ui, knoflook, room, roomboter, yoghurt, munt, citroen, laurier, kaneel, groene en zwarte kardemon, kruidnagel, gember, chili, kurkuma, garam masala, amandelen, cashew, safraan, steranijs, koriander, zonnebloemolie, peper & zout.
  • Glutenvrij

Opwarmen

Magnetron 8 minuten 750W

Voorkeur van Marleen

Verwarm de shahi paneer, de kruidenrijst en bloemkool afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon), tot 6-8 minuten (2 of meer personen). Serveer met de raita (koud).

Oven 30 minuten 200°C

Verwarm de shahi paneer, de kruidenrijst en bloemkool afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 10-15 minuten (1 persoon), tot 25-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de raita (koud). Mijn excuses voor eventuele plastic bakjes bij de paneer, Ik heb een tekort aan schalen. Let op de plastic bakjes kunnen niet in de oven.

  • Glutenvrij

Deze dag kook ik ook...

Chocomousse
Nagerecht

Chocomousse

Details

Voor de chocolade fans een heerlijk puur en luchtig chocolade dessert.

Glutenvrij Ingrediënten

Pure chocolade, room, gepasteuriseerd eiwit en eigeel en suiker.
  • Glutenvrij
  • Glutenvrij