
Choucroute Alsacienne met venkelworst
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de puree met de zuurkool en worst afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 20 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen).
Magnetron 7 minuten 750W
Verwarm de puree en de zuurkool met worst afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon), tot 4-7 minuten (2 of meer personen).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Gegrilde kip met wilde rijst
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de rijst en de kip met groenten beide afgedekt met het afdekfolie 4 minuten (1 persoon) tot 6-8 minuten (2 of meer personen).
Oven 30 minuten 200°C
Verwarm de rijst en kip met groenten beide afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 15-20 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen).
Leuk om te weten

Bombay aubergine curry
Details
Gerecht anders dan op de foto.
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de curry afgedekt met ovenbestendig bord of aluminiumfolie 20 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen). Verwarm de roti paratha de laatste 5 minuten mee. Serveer met de salade (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de curry afgedekt met het afdekfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen). Verwarm de roti paratha in droge pan of broodrooster. Serveer met de salade (koud).

Vegetarische nachos
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 20 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de saus met de nacho's afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie in de ovenschaal 10 min (1 persoon) tot 15-20 min (2 of meer personen). Plaats dan nog 5 minuten onafgedekt in de oven. Serveer met de salade (koud).
Magnetron 4 minuten 750W
Verwarm de saus met de nacho's onafgedekt 2 min (1 persoon) tot 3-4 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (koud).

Oosterse groentesoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten
