Het laatste nieuws en meer...

De Altijd-Succes-Mayonaise

14 maart 2012

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

Ik durfde nooit zelf mayonaise te maken, omdat ik altijd hoorde dat die heel snel mislukt. Totdat een vriendin van me de gouden tip gaf: gebruik de staafmixer én zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. En dat is alles! Gegarandeerd succes.

Automatische agenda reminder

3 februari 2012

Door: Joris

Categorieën: Algemeen

Naar aanleiding van een aantal suggesties, sturen we vanaf nu bij elke bestelbevestiging ook een agenda reminder mee. Als je gebruik maakt van een elektronische agenda, kun je zo heel makkelijk onthouden wanneer Marleen Kookt.

Afhankelijk van je email programma, kan de reminder automatisch in je agenda worden opgenomen, of kun je zelf bepalen of die in je agenda komt te staan.

Laat alsjeblieft weten als je problemen ondervind met deze reminder of als je suggesties hebt voor verdere verbeteringen door je reactie hieronder te geven, of ons te mailen

Kok gezocht met liefde, tijd en aandacht voor eten

8 januari 2012

Door: Joris

Categorieën: Algemeen

Om ook met de groei van Marleen Kookt net zoveel tijd, liefde en aandacht te blijven geven aan onze maaltijden, zoeken we een kok die onze passie deelt.

Zelf interesse of weet je iemand, kijk dan op kok gezocht.

UPDATE:Inmiddels hebben we een aantal hele goede koks gevonden. Dank voor alle reacties!

De Marleen dag: meer gemak

7 januari 2012

Door: Joris

Categorieën: Algemeen

Een aantal klanten gaven aan dat ze het zo druk hebben, dat het bestellen van Marleen kookt er bij inschiet. Daarom kun je vanaf nu kiezen voor jouw vaste Marleen dag. Wekelijks krijg je dan op dezelfde dag en tijd je maaltijd bezorgd.

Op zondag krijg je een herinnering aan de Marleen-dag van die week. Zo kun je die altijd nog tot de avond van te voren afzeggen of aanpassen.

Wil je gebruik maken van een Marleen-dag, mail ons dan de dag en tijdstip, aantal personen en type maaltijd (vlees of vegetarisch).

Items 111 tot 114 van 114

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12