Het laatste nieuws en meer...

Probeer mijn recepten voor Yorkshire pudding en koolrabi puree

14 juni 2018

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

'Sunday Roast' is zonder twijfel het meest populaire gerecht in Engeland. Traditioneel op zondag gegeten met familie en vrienden aan lange tafels in de pub is dit het ultieme comfort food. Morgen serveer ik het als 'Friday roast' met daarbij een aantal lekkere bijgerechten zoals Yorkshire pudding en een puree van koolrabi. Als je het leuk vindt om een keer zelf te maken vind je hieronder mijn recepten.

Tijd voor nieuwe vegetarische gerechten!

3 juni 2018

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

De afgelopen weken is er in mijn keuken veel gebrainstormd, getest en geproefd want we willen je graag verrassen met nieuwe gerechten. Samen met Sabien en Fons heb ik deze keer gekeken naar gezonde, frisse en zomerse vegetarische gerechten met veel smaak en veel groenten, en met de juiste voedingswaarden voor een volwaardige maaltijd.

Proef de lente met mijn paasmenu

20 maart 2018

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

   Reacties

De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het samenstellen, uitwerken en proeven van mijn paasmenu. Hier vind je wat meer informatie over de achtergrond van dat menu.

De bezorging van lekkere maaltijden in Amsterdam met bakfietsen

19 januari 2018

Door: Joris

Categorieën: Algemeen

   Reacties

Regelmatig krijg ik vragen hoe wij het bezorgen van maaltijden met onze bakfietsen ervaren. Deze keer dus een kijkje in de keuken van onze bezorglogistiek.

Over de bezorging van onze maaltijden in Amsterdam

12 januari 2018

Door: Joris

Categorieën: Algemeen

   Reacties

In deze en een volgende blogpost geef ik je graag een kijkje in de keuken van onze bezorging. Hieronder lees je over hoe we onze logistiek in grote lijnen hebben geregeld. In een volgende post ga ik wat dieper in op de bezorging met onze bakfietsen.

Over pekelen en konfijten

21 december 2017

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

Regelmatig pekel en konfijt ik vlees. Bijvoorbeeld het duo van fazant van komende vrijdag. Hieronder leg ik je uit wat dat is en hoe je dat bijvoorbeeld met kerst ook zelf kunt doen.

Wijnsuggesties bij mijn kerstmenu

19 december 2017

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

De afgelopen dagen kreeg ik de vraag of ik ook wijnsuggesties heb voor bij het kerstmenu. Ik heb meteen Michiel van Vleck gebeld voor suggesties. Hij is een van mijn klanten van het eerste uur en andersom zijn wij fan van de natuurwijnen van Vleck. Hier zijn suggesties:

Een glutenvrije kerst

28 november 2017

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

   Reacties

Na mijn kerstmenu van vorig jaar kreeg ik een aantal keer de vraag of ik een glutenvrij menu kon maken. Met die vraag in het achterhoofd heb ik dit jaar het kerstmenu zo samengesteld dat je er een glutenvrij kerstmenu van kunt maken. Zo maak ik een paar gerechten glutenvrij of verpak ik producten die gluten bevatten apart. Op deze manier kan iedereen van hetzelfde menu genieten!

Rijk gevulde groentenlasagne met veel verse kruiden

16 november 2017

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Tijdens onze vakantie in Mallorca heb ik veel gekookt, waaronder deze groentenlasagne. Het recept hiervan zou ik nog met je delen, zoals beloofd in mijn vorige blog.

De lekkerste brownies

10 november 2017

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

Ik ben een grote chocolade fan. En brownies vind ik, mits goed gemaakt, echt heerlijk.

Items 91 tot 100 van 125

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13