
Frisse doperwtensoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Deze dag kook ik ook...

Maleisische pulled beef
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de rendang en groenten met rijst afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie in de ovenschaal 20-25 min (1 persoon) tot 25-35 minuten (2 of meer personen).
Magnetron 7 minuten 750W
Verwarm de rendang en groenten met rijst afgedekt met het plasticfolie 4-5 minuten (1 persoon), tot 6-7 minuten (of meer personen).
Leuk om te weten

Gepofte aubergine met saffraansaus
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal de aubergine met bakpapier uit de schaal als die op de salade ligt. Verwarm de aubergine (een halve pp) afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 15 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de bulgursalade en de saffraansaus (koud).
Magnetron 6 minuten 750W
Haal de aubergine met bakpapier uit de schaal als die op de salade ligt. Verwarm de aubergine (een halve pp) afgedekt met het folie dat erop zit 3 minuten (1 persoon) tot 5-6 minuten (2 of meer personen). Serveer met de bulgursalade en de saffraansaus (koud).
Leuk om te weten

Schnitzel van scharrelkip met salade
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de aardappel onafgedekt 15 minuten (1 persoon) tot 20 - 30 minuten (2 of meer personen). Verwarm de laatste 6-8 minuten de schnitzel op het bakpapier. Serveer de schnitzel met de citroen en de salade met de dressing (koud).
Magnetron 5 minuten 750W
Verwarm de aardappel onafgedekt 2-3 minuten (1 persoon) tot 3-5 minuten (2 of meer personen). Verwarm 1 minuut de schnitzel op het bakpapier (korstje wordt niet krokant in magnetron). Serveer met de citroen en de salade met de dressing (koud).
Leuk om te weten
