
Witte chocomousse met crumble
Details
Gerecht anders dan op de foto
Ingrediënten
Deze dag kook ik ook...

Nachos met guacamole
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 25 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de bolognese met de nachos afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie in de ovenschaal 10 min (1 persoon) tot 15-20 min (2 of meer personen). Plaats dan nog 5 minuten onafgedekt in de oven. Serveer met de guacamole (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de bolognese met de nachos onafgedekt 3-4 min (1 persoon) tot 5-8 min (2 of meer personen). Serveer met de guacamole (koud).
Leuk om te weten

Aubergine met tamarinde
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de aubergine stoof en pilav15 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen) afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord. Plaats de laatste 2 minuten het platbrood erbij, zodat dit warm wordt.
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de aubergine stoof en pilav afgedekt met het afdekfolie 4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen). Serveer met het platbrood.
Leuk om te weten

Wildzwijnstoof met stoofpeertje
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 35 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal het aardappeltaartje met bakpapier voorzichtig uit de schaal en verwarm groenten en stoof beide afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 20 minuten (1 persoon) tot 30-35 minuten (2 of meer personen). Verwarm de laatste 15 minuten het aardappeltaartje op het bakpapier. Serveer met het stoofpeertje.
Magnetron 8 minuten 750W
Haal het aardappeltaartje met bakpapier voorzichtig uit de schaal en verwarm groenten en stoof beide afgedekt met het plastic folie of bord 3-4 minuten (1 persoon) tot 5-8 minuten (2 of meer personen). Verwarm het aardappeltaartje op het bakpapier 1-3 minuten. Serveer met het stoofpeertje.

Kalkoengehaktballetjes met bospeentjes
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 7 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de peentjes met balletjes (3 pp) afgedekt met het plasticfolie gedurende 3-4 minuten (1 persoon) tot 6-7 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salsa (voor op de peentjes) en de aardappelsalade (koud).
Oven 30 minuten 200°C
Verwarm de peentjes met balletjes (3 pp) afgedekt met ovenbestendig bord of aluminiumfolie gedurende 20 minuten (1 persoon) tot 25-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salsa (voor op de peentjes) en de aardappelsalade (koud).
Leuk om te weten
