Voorwaarden MarleenKookt vriendenkorting

Het doel van deze actie is om met een speciale aanbieding voor MarleenKookt klanten (verder te noemen: klant of klanten) nieuwe klanten te werven (verder te noemen: de koper of kopers).

Zo werkt het:
Met een persoonlijke kortingscode geeft een klant van MarleenKookt aan een vriend, familielid of kennis die nog geen klant is €10 korting op de eerste aankoop bij MarleenKookt. Als dank krijgt de klant zelf ook €10 tegoed, die verrekend wordt als korting op een eerstvolgende bestelling. De klant mag zo veel nieuwe kopers aandragen als hij/zij wil.

Deelname aan de actie staat open voor alle klanten die al een keer bij MarleenKookt hebben besteld. Een koper is een nieuwe klant die voor het eerst bij MarleenKookt bestelt. De koper ontvangt €10 korting op zijn eerste bestelling bij MarleenKookt. Bij volledige afhandeling (betaling en bezorging) van de eerste bestelling van een nieuwe koper, ontvangt de klant een tegoed van €10. Het tegoed wordt verrekend met de eerstvolgende bestellingen voor de klant. Het tegoed wordt niet verrekend met openstaande facturen uit het verleden. Het tegoed wordt nooit in geld uitgekeerd.

Het tegoed kan niet ingezet worden voor de aanschaf van cadeaubonnen. In het geval van annulering van bestelling komt de beloning van zowel de nieuwe koper als de klant te vervallen. De persoonlijke code mag niet gepubliceerd en gedeeld worden op websites en/of in andere media.  In gevallen van misbruik zal de klant worden uitgesloten van verdere deelname en zal niet tot uitkering van het tegoed worden overgegaan. MarleenKookt heeft het recht om de voorwaarden tussentijds te wijzigen. Door het delen van de persoonlijke link gaat de klant akkoord met deze actievoorwaarden.