
Veggie Tjap Tjoy
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de tjap tjoy met de rijst afgedekt met het plasticfolie 4 minuten (1 persoon) tot 5-8 minuten (2 of meer personen).
Oven 35 minuten 200°C
Verwarm de tjap tjoy met de rijst afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 20 minuten (1 persoon) tot 35 minuten (2 of meer personen).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Surinaamse pom
Details
Gerecht anders dan op de foto.
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 35 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de pom en de kouseband beide afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 20 minuten (1 persoon) tot 35 minuten (2 of meer personen). Serveer met het zuurgoed (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de pom en de kouseband beide afgedekt met het afdekfolie 4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen). Serveer met het zuurgoed (koud).

Italiaanse gehaktballetjes met caponata
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 35 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de puree met de gehaktballetjes en de caponata afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15-20 minuten (1 persoon) tot 20-35 minuten (2 of meer personen) in ovenschaal.
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de puree met de gehaktballetjes en de caponata afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 4-8 minuten (2 of meer personen).
Leuk om te weten

Groente koekjes
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal de koekjes en bakpapier van de aardappeltjes. Verwarm de aardappeltjes onafgedekt 5 minuten (1 persoon) tot 10 minuten (2 of meer personen) en plaats dan de koekjes op het bakpapier ernaast in de oven. Verwarm alles nog 8 minuten. Serveer met de koolsla (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Haal de koekjes en bakpapier van de aardappeltjes. Verwarm de aardappel onafgedekt 2 minuten (1 persoon) tot 3-4 minuten (2 of meer personen). Verwarm de koekjes op het bakpapier 30 seconden (1 persoon) tot 2 minuten (2 of meer personen). Serveer met de koolsla (koud).

Aubergine tomaatsoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten
