
Winters taartje
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 20 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm het taartje onafgedekt op het bakpapier 20 minuten. Serveer met de salade en dressing (koud).
Magnetron 4 minuten 750W
Verwarm het taartje onafgedekt 2-3 minuten (1 persoon) tot 3-4 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en dressing (koud). Het taartje wordt niet meer knapperig in de oven.
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Spaanse mul
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal de visjes uit de schaal en verwarm de saus en de rijst afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 10 minuten (1 persoon) tot 15 minuten (2 of meer personen) en plaats dan de erbij voor 5 min (1 persoon) tot 15 minuten (2 of meer personen). Serveer met de venkelsalade en sinaasappeldressing.
Magnetron 6 minuten 750W
Bij voorkeur de saus met vis iets korter verwarmen dan de rijst, de saus en vis hoeft niet heel heet te zijn. Verwarm de rijst en saus met vis beide afgedekt met het plastic dat erop zit 3 min (1 persoon) tot 6 minuten (2 of meer personen). Serveer met de venkelsalade en sinaasappeldressing.
Leuk om te weten

Saffraan risotto met spinazie
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 6 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de risotto afgedekt met het plasticfolie 2-4 minuten (1 persoon), of 4-6 minuten (2 of meer personen). Serveer met de kruidensla en dressing (koud).
Oven 30 minuten 200°C
Verwarm de risotto afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15 minuten (1 persoon), of 20-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de kruidensla en dressing (koud).
Leuk om te weten

Pasta met verborgen groente
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 25 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de pasta met de saus afgedekt met aluminiumfolie of een ovenbestendig bord 15 min (1 persoon) tot 20-25 min (2 of meer personen). Serveer met de parmezaanse kaas, salade en dressing (koud).
Magnetron 5 minuten 750W
Verwarm de pasta met de saus afgedekt met het plasticfolie of een ovenbestendig bord 3 min (1 persoon) tot 4-5 min (2 of meer personen). Serveer met de parmezaanse kaas, salade en dressing (koud).
Leuk om te weten

Oosterse Kippensoep
Details
Ingrediënten
