
Shahi paneer met raita
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de shahi paneer, de kruidenrijst en bloemkool afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon), tot 6-8 minuten (2 of meer personen). Serveer met de raita (koud).
Oven 30 minuten 200°C
Verwarm de shahi paneer, de kruidenrijst en bloemkool afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 10-15 minuten (1 persoon), tot 25-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de raita (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Libanese köfte
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 6 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Houd de tabouleh uit de koelkast, op kamertemperatuur. Haal de köfte (2 pp) met bakpapier uit de schaal en verwarm in een schaal afgedekt met plasticfolie of magnetronbestendig bord 3-4 minuten (1 persoon), tot 4-6 minuten (2 of meer personen). Serveer met de tabouleh en dressing (koud).
Oven 20 minuten 0°C
Houd de tabouleh uit de koelkast, op kamertemperatuur. Haal de köfte (2 pp) met bakpapier uit de schaal en verwarm in een schaal afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 10 minuten (1 persoon), tot 20 minuten (2 of meer personen). Serveer met de tabouleh en dressing (koud).
Leuk om te weten

Lasagne met gerookte zalm en spinazie
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de lasagne afgedekt met het folie 4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen. Serveer met de salade en gember mosterd dressing (koud).
Oven 35 minuten 200°C
Verwarm de lasagne afgedekt met ovenbestendig bord of aluminiumfolie 20 minuten (1 persoon) tot 35 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en gember mosterd dressing (koud).
Leuk om te weten

Courgette koekjes
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 20 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal de courgette koekjes (2 pp) met bakpapier uit de schaal en verwarm de aardappel onafgedekt en de koekjes op het bakpapier 10 minuten (1 persoon) tot 15-20 minuten (2 of meer personen). Verwarm de koekjes niet langer dan 10 minuten. Serveer met de salade en kerriedip (koud).
Magnetron 6 minuten 750W
Haal de courgette koekjes (2 pp) met bakpapier uit de schaal en verwarm de aardappel onafgedekt 3 minuten (1 persoon) tot 4-6 minuten (2 of meer personen) en de koekjes op het bakpapier 1 minuut (1 persoon) tot 2-3 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en kerriedip (koud).
Leuk om te weten

Mexicaanse groentesoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten
