
Pastaschelpen met rijke vleessaus
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de pasta afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15-20 min (1 persoon) tot 20-30 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (koud).
Magnetron 6 minuten 750W
Verwarm de pasta afgedekt met het plasticfolie 3-4 min (1 persoon) tot 4-6 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Aubergine tarte tatin
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 15 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de tarte tatin op het bakpapier 15 tot 20 minuten. Serveer met de salade (koud) en dressing.
Magnetron 2 minuten 750W
Verwarm de tarte tatin op het bakpapier 2 minuten, let op het bladerdeeg blijft niet krokant in magnetron. Serveer met de salade (koud) en dressing.
Leuk om te weten

Coq au vin
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 35 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de coq au vin afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 20 minuten (1 persoon), tot 35 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en dressing.
Magnetron 6 minuten 750W
Verwarm coq au vin afgedekt met het plasticfolie 4 minuten (1 persoon) tot 4-8 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en dressing.
Leuk om te weten

Zomerstampje met kaasballetjes
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de stamppot afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 5 minuten (1 persoon), tot 10 minuten (2 of meer personen). Leg de laatste 12 minuten het kroketje erbij op het bakpapier. Serveer met de frisse chutney.
Magnetron 7 minuten 750W
Verwarm de stamppot afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon), tot 4-7 minuten (2 of meer personen). Verwarm het kroketje op het bakpapier 30 seconden, let op deze wordt niet meer knapperig. Serveer met de frisse chutney.
Leuk om te weten

Franse vissoep
Details
Ingrediënten
