MarleenKookt is open. Dit zijn onze maatregelen ivm het corona virus »
Risotto met langoustine bisque
Visgerecht

Risotto met langoustine bisque

Details

Deze smeuïge risotto, die ik maak met goede kwaliteit Carnaroli rijst, zit boordevol gemarineerde gamba's. Ik gaar de risotto in een zelfgemaakte bisque van langoustines met saffraan, ansjovis en verschillende specerijen die ik afblus met o.a. brandy en pernod. Erbij geef ik een salade met allerlei knapperige groenten. Smakelijk eten!

Let op: gerecht anders dan op de foto

Glutenvrij Ingrediënten

Carnaroli rijst, gamba's, zelfgemaakte bisque van langoustine (bevat langoustine, tomaat, ui, knoflook, verse tijm en rozemarijn, wortel, prei, ansjovis, steranijs, saffraan, witte wijn, paprikapoeder, rode peper, sinaasappel, brandy, pernod, rode wijnazijn), gele biet, spinazie, knolselderij, ijsbergsla, mesclun sla, verse peterselie, dille en bieslook, witte ui, knoflook, rode peper, Parmezaanse kaas, roomboter, tabasco, witte wijn, zelfgemaakte dressing (zonnebloemolie, gepasteuriseerd scharrel eigeel, witte wijnazijn, dijon mosterd, biologische groentebouillon, tabasco, kerrie, peper en zout), extra vergine olijfolie, peper&zout

Dit gerecht bevat ei, koemelk, schaaldieren, selderij, sulfiet, vis.
  • Glutenvrij

Opwarmen

Oven 30 minuten 200°C

Voorkeur van Marleen

Verwarm de risotto afgedekt 15-20 min (1 persoon) tot 20-30 min (2 of meer personen). Serveer met de salade en dressing (koud).

Magnetron 8 minuten 750W

Verwarm de risotto afgedekt 4 min (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en dressing (koud).

Leuk om te weten

Ik blus de risotto met witte wijn en laat die helemaal inkoken. Dit geeft een friszoetige smaak aan de rijst.
  • Glutenvrij
Uitverkocht voor deze dag