
Truffel risoniotto
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de risoniotto afgedekt 3-4 minuten (1 persoon) tot 6-8 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en basilicumdressing (koud).
Oven 30 minuten 200°C
Verwarm de risoniotto afgedekt 20 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en basilicumdressing (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Gochujang Chicken
Details
Gerecht anders dan op de foto.
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de stoof met kip en de rijst beide afgedekt met het afdekfolie 4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen).
Oven 30 minuten 200°C
Verwarm de stoof met kip en de rijst beide afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 20 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen).

Zweedse gehaktballetjes
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm balletjes en puree afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 20 min (1 persoon) tot 25-30 min (2 of meer personen). Verwarm saus in magnetron 1-2 min, of in een pannetje 5-10 min. Serveer met de salade (koud).
Magnetron 6 minuten 750W
Verwarm puree met balletjes afgedekt met het plasticfolie 2-3 min (1 persoon) tot 3-6 min (2 of meer personen). Verwarm de saus 1-2 min. Serveer met de salade (koud).
Leuk om te weten

Zalm quiche met broccolistamp
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de groentestamppot afgedekt 15 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen) en de quiche op het bakpapier (zo wordt de bodem knapperig) 15 minuten.
Magnetron 7 minuten 750W
Verwarm de groentestamppot afgedekt 3-4 minuten (1 persoon) tot 5-7 minuten (2 of meer personen). Verwarm de quiche op het bakpapier 1 minuut (het bladerdeeg wordt niet knapperig vanwege het gebruik van de magnetron).
Leuk om te weten

Marokkaanse linzensoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten
