
Ricotta frambozen cheese cake
Details
Ingrediënten
Deze dag kook ik ook...

Nachos met guacamole
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 25 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de bolognese met de nachos afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie in de ovenschaal 10 min (1 persoon) tot 15-20 min (2 of meer personen). Plaats dan nog 5 minuten onafgedekt in de oven. Serveer met de guacamole (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de bolognese met de nachos onafgedekt 3-4 min (1 persoon) tot 5-8 min (2 of meer personen). Serveer met de guacamole (koud).
Leuk om te weten

Courgetteburgers met parelgort salade
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 10 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de burgers op het bakpapier 10 minuten. Serveer met de parelgortsalade op kamertemperatuur en de yoghurtdip (koud).
Magnetron 4 minuten 750W
Verwarm de burgers op het bakpapier 2-3 minuten. Serveer met de parelgortsalade (op kamertemperatuur) en de yoghurtdip (koud).
Leuk om te weten

Gekonfijte eendenbout
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de eend met de linzensalade en de groenten beide afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15 -20 min (1 persoon) tot 20-30 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (even husselen) en de dressing.
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de eend met de linzensalade en de groenten beide afgedekt met het plasticfolie 3-4 min (1 persoon) tot 4-8 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (even husselen) en de dressing.
Leuk om te weten

Aubergine parmigiana
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de aubergine parmigiana onafgedekt 15 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen). Plaats de polenta op bakpapier de laatste 10 minuten erbij. Serveer met de salade en dressing (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de aubergine parmigiana onafgedekt 3-4 minuten (1 persoon), tot 5-8 minuten (2 of meer personen). Verwarm de polenta 1-2 minuten. Serveer met de salade en dressing (koud).
Leuk om te weten
