
Wortelsoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Deze dag kook ik ook...

English fish cakes
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 25 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de fishcakes afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15 minuten (1 persoon), of 20-25 minuten (2 of meer personen). Leg het brood er de laatste 5 minuten bij, of verwarm dat in een broodrooster. Serveer met de salade, de basilicumdressing en dip (koud).
Magnetron 6 minuten 750W
Verwarm de fish cakes afgedekt met het plasticfolie 2-4 minuten (1 persoon) of 4-6 minuten (2 of meer personen). Verwarm de pide in de broodrooster. Serveer met de salade, de basilicumdressing en dip (koud).
Leuk om te weten

Orecchiette pasta met basilicumpesto
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de pasta afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie en de paprika onafgedekt 15-20 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de pesto.
Magnetron 7 minuten 750W
Verwarm de pasta afgedekt met het plasticfolie en de paprika onafgedekt 3-4 minuten (1 persoon) tot 4-7 minuten (2 of meer personen). Serveer met de pesto.
Leuk om te weten

Authentieke kip-kerrie
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de kipcurry met de rijst en groenten afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen) in ovenschaal.
Magnetron 6 minuten 750W
Verwarm de kipcurry met de rijst en groenten afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 4-6 minuten (2 of meer personen).
Leuk om te weten

Gevulde tortilla
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 10 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de tortilla's op het bakpapier 5 tot 10 minuten. Serveer met de salade en de tomatenketchup (koud).
Magnetron 750W
Verwarm de tortilla op het bakpapier 1 tot 2 minuten. Serveer met de salade en de tomatenketchup (koud).
Leuk om te weten
