
Pasta met worst
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal bakje met Parmezaan uit de schaal en verwarm de pasta afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 15 min (1 persoon) tot 20-30 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (koud).
Magnetron 5 minuten 750W
Haal bakje met Parmezaan uit de schaal en verwarm de pasta afgedekt met het plasticfolie 2-3 min (1 persoon) tot 4-6 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Mexican pulled chicken
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal de taco's uit de schaal. Verwarm dan de schaal afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 15-20 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en de guacamole (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Haal de taco's uit de schaal. Verwarm dan de schaal afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 4-8 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en de guacamole (koud).
Leuk om te weten

Gado gado met tempeh
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de rijst en de gado gado afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie in de ovenschaal 15 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen). Verwarm de satésaus in een pannetje tot warm. De gado gado wordt volgens goed gebruik ook wel koud gegeten. Verkruimel de casave crackers grof en strooi over de gado gado heen.
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de rijst en de groenten beide afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 4-7 minuten (2 of meer personen). Verwarm de satésaus onafgedekt 1 minuut mee. Verkruimel de casave crackers grof en strooi over de gado gado heen.
Leuk om te weten

Sweet Summer Beet
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de biet met de groenten afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 20 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen). Verwarm de kroketjes op het bakpapier 12 minuten. Verwarm de jus in pannetje of met dekseltje los erop in magnetron 30 seconden tot 1 minuut. Leg biet, kroketjes en groenten op bord, besprenkel met de jus en leg ter garnering (en smaak!) de blaadjes op de groenten.
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de biet met de groenten afgedekt met het afdekfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen). Verwarm de kroketjes op het bakpapier 1 minuut (let op, worden niet meer knapperig). Verwarm met dekseltje los erop 30 seconden tot 1 minuut. Leg biet, kroketjes en groenten op bord, besprenkel met de jus en leg ter garnering (en smaak!) de blaadjes op de groenten.

Indiase linzensoep met lam
Details
Glutenvrij Ingrediënten
