
Pasta met gerookte zalm
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm pasta afgedekt 15 min (1 persoon) tot 20-30 min (2 of meer personen).
Magnetron 750W
Verwarm pasta (afgedekt 3-4 min (1 persoon) tot 4-6 min (2 of meer personen).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Kip pappadum
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 12 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal frietjes uit de schaal en verwarm uitgespreid op een bakplaat samen met de kip ernaast op het bakpapier voor 12 minuten. Serveer met salade en chutney (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de frietjes onafgedekt 2 min (1 persoon) tot 5 min (2 of meer personen). Verwarm de kip (3 pp) op bakpapier 1 min (1 persoon) tot 2-3 min (2 of meer personen). Serveer met salade en chutney (koud). Let op: de frietjes worden niet knapperig in de magnetron.
Leuk om te weten

Courgetteburgers met parelgort salade
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 10 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de burgers op het bakpapier 10 minuten. Serveer met de parelgortsalade op kamertemperatuur en de yoghurtdip (koud).
Magnetron 4 minuten 750W
Verwarm de burgers op het bakpapier 2-3 minuten. Serveer met de parelgortsalade (op kamertemperatuur) en de yoghurtdip (koud).
Leuk om te weten

Meatless bourguignon
Details
Gerecht anders dan op de foto.
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 6 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de bourguignon en de puree afgedekt met plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 4-8 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en slasaus (koud).
Oven 20 minuten 200°C
Verwarm de stoof met de puree afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en slasaus (koud).
Leuk om te weten

Franse kippensoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten
