MarleenKookt is open. Dit zijn onze maatregelen ivm het corona virus »
Romige pappardelle met pompoen
Vegetarisch gerecht

Romige pappardelle met pompoen

Details

De perfecte combinatie: gestoofde pompoen en pittige blauwe kaas met knapperige spinazie. Hiervan maak ik een heerlijke romige saus bij de pappardelle. Geroosterde pompoenpitten en zwarte peper maken het af. Met een rijkgevulde salade en sinaasappeldressing.

Ingrediënten

Verse pappardelle pasta (tarwebloem, scharrelei), pompoen, spinazie, witte ui, gemengde slasoorten, komkommer, knolselderij, knoflook, gele biet, bieslook, dille, fourmé, gorgonzola, room, witte wijn, pompoenpitten, biologische groentebouillon, sinaasappel, grove mosterd, gepasteuriseerde scharrelei, witte wijnazijn, suiker, kerrie, tabasco, zonnebloemolie, peper&zout.

Opwarmen

Oven 30 minuten 200°C

Voorkeur van Marleen

Verwarm de pappardelle afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 20 min (1 persoon) tot 30 -35 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (koud) en dressing.

Magnetron 7 minuten 750W

Verwarm de pappardelle afgedekt met het plasticfolie 3 min (1 persoon) tot 7 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (koud) en dressing.

Leuk om te weten

Voor dit gerecht gebruik ik de blauwe kaas 'Fourme d’Ambert' (gepasteuriseerd): dit is een traditionele kaas uit de Auvergne en heeft een authentieke blauwaderkaas smaak.
Uitverkocht voor deze dag