Paddenstoelen risotto
Vegetarisch gerecht

Paddenstoelen risotto

Details

Deze smeuïge risotto, die ik maak met goede kwaliteit Carnaroli rijst, zit boordevol knapperig gebakken paddenstoelen. De beetgare doperwtjes en de pittige rucola geven een lekkere bite. Erbij geef ik een klassieke Italiaanse salade met buffalo mozzarella en frisse dressing.

Glutenvrij Ingrediënten

Carnaroli rijst, eekhoorntjesbrood, diverse paddenstoelen, rucola, romaanse sla, tomaat, doperwt, witte ui, knoflook, buffalo mozzarella, parmezaanse kaas, biologische groentebouillon, witte wijn, basilicum, tijm, peterselie, zelfgemaakte dressing (van zonnebloemolie, gepasteuriseerd eigeel, witte wijnazijn, mosterd, kerrie, tabasco, witte peper, zout), peper & zout.
  • Glutenvrij

Opwarmen

Oven 30 minuten 200°C

Voorkeur van Marleen

Verwarm de risotto afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15-20 min (1 persoon) tot 20-30 min (2 of meer personen). Roer af en toe door. Serveer met de salade en dressing (koud). Mijn excuses voor eventuele plastic bakjes bij de salade, ik heb een tekort aan schalen.

Magnetron 6 minuten 750W

Verwarm de risotto afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 4-6 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en dressing (koud).

Leuk om te weten

Ik blus de risotto met witte wijn en laat die helemaal inkoken. Dit geeft een zoetige smaak aan de rijst.
  • Glutenvrij
Uitverkocht voor deze dag