MarleenKookt is open. Dit zijn onze maatregelen ivm het corona virus »
Nachos bolognese met koolsla
Kindergerecht

Nachos bolognese met koolsla

Details

Mijn kinderen zijn hier altijd dol op: een Mexicaans-Italiaanse maaltijd met een bolognesesaus boordevol groenten. Samen met de bonen, nachos van maismeel en een flinke portie knapperige koolsla is dit een heerlijke (kinder)maaltijd.

Glutenvrij Ingrediënten

Tomaat, wortel, witte kool, appel, bleekselderij, kidneybonen, aubergine, tortilla chips (maïsmeel, zonnebloemolie, zout), scharrelrundergehakt, witte ui, knoflook, tijm, komijn, gerookt paprikapoeder, oregano, tomatenpuree, parmezaanse kaas, mangochutney, rozijnen, peterselie, zelfgemaakte mayonaise (zonnebloemolie, gepasteuriseerd eigeel, dijon mosterd, witte wijnazijn, zout), zonnebloemolie , peper & zout
  • Glutenvrij

Opwarmen

Oven 25 minuten 200°C

Voorkeur van Marleen

Verwarm de bolognese met de nacho's afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie in de ovenschaal 10 min (1 persoon) tot 15-20 min (2 of meer personen). Plaats dan nog 5 minuten onafgedekt in de oven. Serveer met de salade (koud).

Magnetron 4 minuten 750W

Verwarm de bolognese met de nacho's onafgedekt 2 min (1 persoon) tot 3-4 min (2 of meer personen). Serveer met de salade (koud).

Leuk om te weten

Door de koolsla doe ik een beetje mango. Dat geeft een licht-zoetige smaak aan de salade.
  • Glutenvrij
Uitverkocht voor deze dag