
Mexicaanse chili
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de chili met de rijst afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 20 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de dip en salade (koud). Mijn excuses voor de plastic bakjes bij de salade, ik heb een tekort aan schalen.
Magnetron 750W
Verwarm de chili met de rijst afgedekt met het plasticfolie 3 minuten (1 persoon) en 6 minuten (2 of meer personen). Serveer met de dip en salade (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Bloemkooltaart van Ottolenghi
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 20 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm het bloemkooltaartje op het bakpapier 10 minuten (niet langer, want dan droogt het uit). Serveer met de aardappelsalade (koud). Mijn excuses voor de plastic bakjes bij de bloemkool taart ik heb een tekort aan schalen.
Magnetron 750W
Verwarm het bloemkooltaartje op het bakpapier 1-2 minuten (1 persoon) tot 3-4 minuten (2 of meer personen). Serveer met de aardappelsalade (koud).
Leuk om te weten

Arabische linzensoep (vegan)
Details
Glutenvrij Ingrediënten
