MarleenKookt is open. Dit zijn onze maatregelen ivm het corona virus »
Luxe 3-gangen pinkstermenu
3-gangen diner

Luxe 3-gangen pinkstermenu

Details

Geniet met Pinksteren van een luxe 3 gangen diner dat Mark (9+ van Johannes van Dam) met ons team voor jou bereidt.


Voorgerecht

Sinaasappel venkel, pickled druiven, labneh en zwarte sesam


Hoofdgerecht

Zacht gegaard lam, witte asperges en pommes de terre amandine


Dessert

Pure chocolade brownie, gezouten karamel en pinda/popcorn crunch


De crunch wordt separaat verpakt, dus kun je weglaten bij pinda allergie

Ingrediënten

Voorgerecht: Venkel, sinaasappel, saffraan, olijfolie, zout, geitenyoghurt, witte en blauwe druiven, pickle (witte wijnazijn, suiker, zout, water, korianderzaad, witte peperkorrels, jeneverbes, gember), zwarte sesam, bladerdeeg (bloem, margarine, water, zout), za'atar (sesam, oregano, munt, sumak, kurkuma, zout), ei, roodlof. Hoofdgerecht: Lamsrump, tijm, olijfolie, knoflook, kalfsjus huisgemaakt, rode wijn, zwarte knoflook, witte asperges, wei van geitenyoghurt, suiker, aardappel, ei, boter, bloem, paneermeel, amandel, zonnebloemolie, zout, tomaat, laurier, zwarte peper. Nagerecht: Pure chocolade, ei, suiker, bloem, bakpoeder, zout, melk, suiker, boter, maizena, room, mais, melk chocolade, pinda, knettersuiker.
Uitverkocht voor deze dag

Deze dag kook ik ook...

Luxe vegetarisch 3-gangen pinkstermenu
Vegetarisch 3-gangen diner

Luxe vegetarisch 3-gangen pinkstermenu

Details

Geniet met Pinksteren van een luxe 3 gangen diner dat Mark (9+ van Johannes van Dam) met ons team voor je bereidt.


Voorgerecht

Sinaasappel venkel, pickled druiven, labneh en zwarte sesam


Hoofdgerecht

Baharat bloemkool, rijk gevulde aubergine rol, quinoa en tahini


Dessert

Pure chocolade brownie, gezouten karamel en pinda/popcorn crunch


De crunch wordt separaat verpakt, dus kun je weglaten bij pinda allergie

Ingrediënten

Voorgerecht: Venkel, sinaasappel, saffraan, olijfolie, zout, geitenyoghurt, witte en blauwe druiven, pickle (witte wijnazijn, suiker, zout, water, korianderzaad, witte peperkorrels, jeneverbes, gember), zwarte sesam, bladerdeeg (bloem, margarine, water, zout), za'atar (sesam, oregano, munt, sumak, kurkuma, zout), ei, roodlof. Hoofdgerecht: Bloemkool, Baharat (paprika, peper, koriander, komijn, kaneel, Jamaicaanse peper, kruidnagel, muskaat, kardemom), boter, zout, tahini, yoghurt, olijfolie, citroen, aubergine, olijfolie, quinoa, ui, knoflook, gember, chili, korianderzaad, kurkuma, komijnzaad, verse koriander, munt, wortel, rode biet, granaatappelpitjes. Nagerecht: Pure chocolade, ei, suiker, bloem, bakpoeder, zout, melk, suiker, boter, maizena, room, mais, melk chocolade, pinda, knettersuiker.
Uitverkocht voor deze dag