
Ottolenghi's frittata
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 35 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de frittata afgedekt in de schaal met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 15-20 minuten (1 persoon) tot 35 minuten (2 of mee rpersonen). Serveer met de salade en dressing (koud).
Magnetron 7 minuten 750W
Verwarm de frittata afgedekt met het plastic folie 3 minuten (1 persoon) tot 7 minuten (2 personen). Serveer met de salade en dressing (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Babi pangang
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de babi pangang en de nasi afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie in ovenschaal 15-20 minuten (1 persoon) tot 20-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de ingemaakte komkommer (koud).
Magnetron 6 minuten 750W
Verwarm de babi pangang en de nasi afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 4-6 minuten (2 of meer personen). Serveer met de ingemaakte komkommer (koud).
Leuk om te weten

Chicken mascarpone truffel
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de pasta en de groenten beide afgedekt 4 minuten (1 persoon) tot 6-8 minuten (2 of meer personen).
Oven 30 minuten 200°C
Verwarm de pasta en de groenten beide afgedekt 20 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen).
Leuk om te weten

Stamp met vega kroketje
Details
Gerecht anders dan op de foto.
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Haal het kroketje (1 pp)uit de schaal en verwarm de stamp afgedekt met het plastic folie 3-4 minuten voor 1 persoon en 5-8 minuten voor 2 of meer personen. Leg de laatste 2 minuten het kroketje op bakpapier erbij, let op: in de magnetron wordt het kroketje niet krokant.
Oven 20 minuten 200°C
Haal het kroketje (1 pp) uit de schaal en verwarm de stamp afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 10-15 minuten voor 1 persoon en 20-25 minuten voor 2 of meer personen. Leg de laatste 10 minuten het kroketje op bakpapier erbij.

Aardappelsoep met venkel
Details
Glutenvrij Ingrediënten
