
4-gangen diner
Luxe 4-gangen kerstdiner
Details
Zelfgebakken sesam brioche
Voorgerecht
Japanse rilette van makreel met furikake
Tussengerecht
Aardappelsoep met ‘kaantjes’ in zwarte knoflook en lavasolie
Hoofdgerecht
Hertenstoof en bitterbal van fazant. Met schorseneren, spruitjes en gegrilde peer
Nagerecht
Cranberry cheesecake met witte chocolade en kastanje
Bij de koffie
Kokosmakroontje
Ingrediënten
Voorgerecht: Makreel, Japanse raapsteel, wasabi, sesam, gember, furikake (eigeel, sesam, nori, bonito vlok, suiker, zeewier, glutenvrije soja), zonnebloemolie, mosterd, witte wijnazijn, rijstazijn, brioche (bloem, verse gist, melk, suiker, boter).
Tussengerecht: Aardappel, miso, ui, boter, laurier, room, knolselderij, zwarte knoflook azijn, lavas, olijfolie, peper, zout.
Hoofdgerecht: Hert, chocolade, komijn, koriander, chili, kaneel, tijm, rode wijn, tomaat, jus de veau, maismeel, wortel, bleekselderij, spruitjes, schorseneren, gele biet, peer, rozemarijn, suiker, cranberries, broodkruim, fazant, gepasteuriseerd ei, bloem, peper, zout.
Nagerecht: Cranberries, witte chocolade, pecannoten, suiker, boter, pure chocolade, ei, lichtbruine basterdsuiker, vanille extract, bloem, kastanje, cacaopoeder, zout, room, roomkaas, sinaasappel, Cointreau (apart verpakt), rozemarijn.
Bij de koffie: Kokos, eiwit, suiker, limoen, yuzu.
Tussengerecht: Aardappel, miso, ui, boter, laurier, room, knolselderij, zwarte knoflook azijn, lavas, olijfolie, peper, zout.
Hoofdgerecht: Hert, chocolade, komijn, koriander, chili, kaneel, tijm, rode wijn, tomaat, jus de veau, maismeel, wortel, bleekselderij, spruitjes, schorseneren, gele biet, peer, rozemarijn, suiker, cranberries, broodkruim, fazant, gepasteuriseerd ei, bloem, peper, zout.
Nagerecht: Cranberries, witte chocolade, pecannoten, suiker, boter, pure chocolade, ei, lichtbruine basterdsuiker, vanille extract, bloem, kastanje, cacaopoeder, zout, room, roomkaas, sinaasappel, Cointreau (apart verpakt), rozemarijn.
Bij de koffie: Kokos, eiwit, suiker, limoen, yuzu.
Uitverkocht voor deze dag