MarleenKookt is open. Dit zijn onze maatregelen ivm het corona virus »

Dit jaar bereid ik weer een feestelijk kerstmenu dat je zó op tafel tovert.

Je krijgt een duidelijke opwarm- en opmaakinstructie, zodat je ontspannen aan tafel kan gaan.
Mits in de koelkast bewaard, kun je het menu ook tot en met 2e Kerstdag serveren.

Bestel uiterlijk tot en met 20 december. We bezorgen het bij je thuis op donderdag 24 december.

Ophalen kan ook! Kies dan bij het plaatsen van je bestelling als bezorgadres Gerard Schaepstraat 6, 1052 GL.

Luxe 4-gangen kerstdiner
4-gangen diner

Luxe 4-gangen kerstdiner

Details

Zelfgebakken sesam brioche


Voorgerecht

Japanse rilette van makreel met furikake


Tussengerecht

Aardappelsoep met ‘kaantjes’ in zwarte knoflook en lavasolie


Hoofdgerecht

Hertenstoof en bitterbal van fazant. Met schorseneren, spruitjes en gegrilde peer


Nagerecht

Cranberry cheesecake met witte chocolade en kastanje


Bij de koffie

Kokosmakroontje



Ingrediënten

Voorgerecht: Makreel, Japanse raapsteel, wasabi, sesam, gember, furikake (eigeel, sesam, nori, bonito vlok, suiker, zeewier, glutenvrije soja), zonnebloemolie, mosterd, witte wijnazijn, rijstazijn, brioche (bloem, verse gist, melk, suiker, boter).
Tussengerecht: Aardappel, miso, ui, boter, laurier, room, knolselderij, zwarte knoflook azijn, lavas, olijfolie, peper, zout.
Hoofdgerecht: Hert, chocolade, komijn, koriander, chili, kaneel, tijm, rode wijn, tomaat, jus de veau, maismeel, wortel, bleekselderij, spruitjes, schorseneren, gele biet, peer, rozemarijn, suiker, cranberries, broodkruim, fazant, gepasteuriseerd ei, bloem, peper, zout.
Nagerecht: Cranberries, witte chocolade, pecannoten, suiker, boter, pure chocolade, ei, lichtbruine basterdsuiker, vanille extract, bloem, kastanje, cacaopoeder, zout, room, roomkaas, sinaasappel, Cointreau (apart verpakt), rozemarijn.
Bij de koffie: Kokos, eiwit, suiker, limoen, yuzu.
Uitverkocht voor deze dag