Het lekkerste en verrassendste kerstmenu dat je zó op tafel tovert

Zoals je gewend bent helemaal zelfgemaakt en vers bereid.
Koel bewaard goed tot en met 2e Kerstdag.
Met duidelijke opwarm- en opmaakinstructie, zodat je ontspannen aan tafel kan gaan.

Je kunt het kerstmenu bestellen tot vrijdag 21 december 12:00.
We brengen het bij je thuis op maandag 24 december.
Woon je buiten ons bezorggebied? Dan kun je jouw kerstdiner de 24e ook ophalen bij mijn keuken in Amsterdam-West.

Vragen? Bel 020 700 6602

Luxe 4-gangen kerstdiner
Vleesgerecht

Luxe 4-gangen kerstdiner

Details

Voorgerecht

Blini's met mousse van gerookte makreel en komkommer vinaigrette met haringkuit


Tussengerecht

Soep van knolselderij met peterselie walnootpesto


Hoofdgerecht

Rouleau van kalkoen met cranberriejus, Chistmas carrots en dauphinoise


Nagerecht

Bûche de Noël met frambozencoulis


Bij de koffie

Kokosmakroontje met yuzu

Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, behalve de blini): Makreel, crème fraîche, radijs, veldsla, kapper, boekweitmeel, bloem, gist, gepasteuriseerd ei, tuinerwt, melk, komkommer, azijn, haringkuit, peper, zout, hazelnootolie (zit in de vinaigrette, die komt in apart bakje samen met de haringkuit en kapper). Tussengerecht (glutenvrij): Knolselderij, ui, room, aardappel, prei, groentebouillon, peper, zout, walnoot/peterselie/olijfolie (in apart bakje). Hoofdgerecht (glutenvrij)t: Kalkoenborst en kalkoendij (beide zonder bot), salie, ui, cranberrie, room, rum, wortel, steranijs, boter, suiker, spruit, aardappel, room, melk, knoflook, rozemarijn, tijm, laurier, foelie, kipkarkas en vleugeltjes (voor de jus), witte wijn, bleekselderij, peper, zout. Nagerecht (glutenvrij): Witte en pure chocolade, cacao poeder, gepasteuriseerd ei, (bruine) suiker, kaneel, nootmuskaat, room, framboos, steranijs, vanillestok, abrikoos, rum, zout. Bij de koffie (glutenvrij): Yuzu sap, kokos, suiker, gepasteuriseerd eiwit, zout.

Deze dag kook ik ook...

Vleesgerecht

Luxe 4-gangen kerstdiner zonder vis

Details

Voorgerecht

Terrine van artisjok en gegrilde groenten met geitenkaasje in sesamzaad en toast


Tussengerecht

Soep van knolselderij met peterselie walnootpesto


Hoofdgerecht

Rouleau van kalkoen met cranberriejus, Chistmas carrots en dauphinoise


Nagerecht

Bûche de Noël met frambozencoulis


Bij de koffie

Kokosmakroontje met yuzu

Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, behalve de toast): Artisjok, rode paprika, spinazie, tuinerwt, aubergine, broccoli, nootmuskaat, ui, room, gepasteuriseerd ei, peper, zout, geitenkaas, maanzaad. Tussengerecht (glutenvrij): Knolselderij, ui, room, prei, aardappel, groentebouillon, peper, zout, walnoot/peterselie/olijfolie (in apart bakje). Hoofdgerecht (glutenvrij)t: Kalkoenborst en kalkoendij (beide zonder bot), salie, ui, cranberrie, room, rum, wortel, steranijs, boter, suiker, spruit, aardappel, room, melk, knoflook, rozemarijn, tijm, laurier, foelie, kipkarkas en vleugeltjes (voor de jus), witte wijn, bleekselderij, peper, zout. Nagerecht (glutenvrij): Witte en pure chocolade, cacao poeder, gepasteuriseerd ei, (bruine) suiker, kaneel, nootmuskaat, room, framboos, steranijs, vanillestok, abrikoos, rum, zout. Bij de koffie (glutenvrij): Yuzu sap, kokos, suiker, gepasteuriseerd eiwit, zout.
Visgerecht

Vegetarisch 4-gangen kerstdiner met vis

Details

Voorgerecht

Blini's met mousse van gerookte makreel en komkommer vinaigrette met haringkuit


Tussengerecht

Soep van knolselderij met peterselie walnootpesto


Hoofdgerecht

Nut roast met cranberriejus, Christmas carrots en dauphinoise


Nagerecht

Bûche de Noël met frambozencoulis


Bij de koffie

Kokosmakroontje met yuzu

Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, behalve de blini): Makreel, crème fraîche, radijs, veldsla, kapper, boekweitmeel, bloem, gist, gepasteuriseerd ei, tuinerwt, melk, komkommer, azijn, haringkuit, peper, zout, hazelnootolie (zit in de vinaigrette, die komt in apart bakje samen met de haringkuit en kapper). Tussengerecht (glutenvrij): Knolselderij, ui, room, prei, knoflook, aardappel, groentebouillon, peper, zout, walnoot/peterselie/olijfolie (in apart bakje). Hoofdgerecht (glutenvrij)t: Pompoen, pastinaak, paddestoelen, salie, hazelnoot, pistache, ui, havermout, cranberrie, gepasteuriseerd ei, wortel, steranijs, boter, suiker, spruit, aardappel, room, melk, knoflook, rozemarijn, tijm, laurier, foelie, groentebouillon, witte wijn, bleekselderij, peper, zout. Nagerecht (glutenvrij): Witte en pure chocolade, cacao poeder, gepasteuriseerd ei, (bruine) suiker, kaneel, nootmuskaat, room, framboos, steranijs, abrikoos, rum, vanillestok, zout. Bij de koffie: Yuzu sap, kokos, suiker, gepasteuriseerd eiwit, zout.
Vegetarisch gerecht

Vegetarisch 4-gangen kerstdiner

Details

Voorgerecht

Terrine van artisjok en gegrilde groenten met geitenkaasje in sesamzaad en toast


Tussengerecht

Soep van knolselderij met peterselie walnootpesto


Hoofdgerecht

Nut roast met cranberriejus, Christmas carrots en dauphinoise


Nagerecht

Bûche de Noël met frambozencoulis


Bij de koffie

Kokosmakroontje met yuzu

Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, behalve de toast): Artisjok, rode paprika, spinazie, tuinerwt, aubergine, broccoli, ui, room, gepasteuriseerd ei, peper, zout, nootmuskaat, geitenkaas, maanzaad. Tussengerecht (glutenvrij): Knolselderij, ui, prei, room, aardappel, groentebouillon, peper, zout, walnoot/peterselie/olijfolie (in apart bakje). Hoofdgerecht (glutenvrij): Pompoen, pastinaak, paddestoelen, salie, hazelnoot, pistache, ui, havermout, cranberrie, gepasteuriseerd ei, wortel, steranijs, boter, suiker, spruit, aardappel, room, melk, knoflook, rozemarijn, tijm, laurier, foelie, groentebouillon, witte wijn, bleekselderij, peper, zout. Nagerecht (glutenvrij): Witte en pure chocolade, cacao poeder, gepasteuriseerd ei, (bruine) suiker, kaneel, nootmuskaat, room, framboos, steranijs, vanillestok, abrikoos, rum, zout. Bij de koffie: Yuzu sap, kokos, suiker, gepasteuriseerd eiwit, zout.
Kindergerecht

Feestelijk 3-gangen kerstmenu voor kinderen

Details

Voorgerecht

Makreel mousse met blini en komkommersalade


Hoofdgerecht

Kalkoen in krokant jasje met jus, aardappel toefje, Christmas carrots en stoofpeertje


Nagerecht

Chocolade verrassing


Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, op de blini na): Makreel, crème fraîche, dille, mierikswortel, boekweitmeel, bloem, gist, gepasteuriseerd ei, melk, komkommer, azijn, suiker, peper, zout. Hoofdgerecht (glutenvrij op de kalkoen na): Kalkoendijfilet (zonder bot), ui, room, salie, cranberrie, gepasteuriseerd ei, peper, zout, bladerdeeg, wortel, steranijs, boter, suiker, aardappel, stoofpeer, rode wijn (volledig ingekookt), kaneel, vanillestok. Nagerecht (niet glutenvrij): chocolade 70%, room, boter, suiker, gepasteuriseerd ei, bloem, bruine basterdsuiker, cacao poeder, witte chocolade, kokos, amandel, poedersuiker, zout, natuurlijke groene kleurstof, natuurlijke rode kleurstof.