MarleenKookt is open. Dit zijn onze maatregelen ivm het corona virus »

Dit jaar bereid ik weer een feestelijk kerstmenu dat je zó op tafel tovert.

Je kunt het kerstmenu niet meer bestellen.

Heb je vragen? Bel me dan op maandag of dinsdag op 020 700 6602.

Luxe 4-gangen kerstdiner
Vleesgerecht

Luxe 4-gangen kerstdiner

Details

Voorgerecht

Blini's met mousse van gerookte makreel en komkommer vinaigrette met haringkuit


Tussengerecht

Soep van knolselderij met peterselie walnootpesto


Hoofdgerecht

Rouleau van kalkoen met cranberriejus, Chistmas carrots en dauphinoise


Nagerecht

Bûche de Noël met frambozencoulis


Bij de koffie

Kokosmakroontje met yuzu

Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, behalve de blini): Makreel, crème fraîche, radijs, veldsla, kapper, boekweitmeel, bloem, gist, gepasteuriseerd ei, tuinerwt, melk, komkommer, azijn, haringkuit, peper, zout, hazelnootolie (zit in de vinaigrette, die komt in apart bakje samen met de haringkuit en kapper). Tussengerecht (glutenvrij): Knolselderij, ui, room, aardappel, prei, groentebouillon, peper, zout, walnoot/peterselie/olijfolie (in apart bakje). Hoofdgerecht (glutenvrij)t: Kalkoenborst en kalkoendij (beide zonder bot), salie, ui, cranberrie, room, rum, wortel, steranijs, boter, suiker, spruit, aardappel, room, melk, knoflook, rozemarijn, tijm, laurier, foelie, kipkarkas en vleugeltjes (voor de jus), witte wijn, bleekselderij, peper, zout. Nagerecht (glutenvrij): Witte en pure chocolade, cacao poeder, gepasteuriseerd ei, (bruine) suiker, kaneel, nootmuskaat, room, framboos, steranijs, vanillestok, abrikoos, rum, zout. Bij de koffie (glutenvrij): Yuzu sap, kokos, suiker, gepasteuriseerd eiwit, zout.
Uitverkocht voor deze dag

Deze dag kook ik ook...

Luxe 4-gangen kerstdiner zonder vis
Vleesgerecht

Luxe 4-gangen kerstdiner zonder vis

Details

Voorgerecht

Terrine van artisjok en gegrilde groenten met geitenkaasje in sesamzaad en toast


Tussengerecht

Soep van knolselderij met peterselie walnootpesto


Hoofdgerecht

Rouleau van kalkoen met cranberriejus, Chistmas carrots en dauphinoise


Nagerecht

Bûche de Noël met frambozencoulis


Bij de koffie

Kokosmakroontje met yuzu

Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, behalve de toast): Artisjok, rode paprika, spinazie, tuinerwt, aubergine, broccoli, nootmuskaat, ui, room, gepasteuriseerd ei, peper, zout, geitenkaas, maanzaad. Tussengerecht (glutenvrij): Knolselderij, ui, room, prei, aardappel, groentebouillon, peper, zout, walnoot/peterselie/olijfolie (in apart bakje). Hoofdgerecht (glutenvrij)t: Kalkoenborst en kalkoendij (beide zonder bot), salie, ui, cranberrie, room, rum, wortel, steranijs, boter, suiker, spruit, aardappel, room, melk, knoflook, rozemarijn, tijm, laurier, foelie, kipkarkas en vleugeltjes (voor de jus), witte wijn, bleekselderij, peper, zout. Nagerecht (glutenvrij): Witte en pure chocolade, cacao poeder, gepasteuriseerd ei, (bruine) suiker, kaneel, nootmuskaat, room, framboos, steranijs, vanillestok, abrikoos, rum, zout. Bij de koffie (glutenvrij): Yuzu sap, kokos, suiker, gepasteuriseerd eiwit, zout.
Uitverkocht voor deze dag
Vegetarisch 4-gangen kerstdiner met vis
Visgerecht

Vegetarisch 4-gangen kerstdiner met vis

Details

Voorgerecht

Blini's met mousse van gerookte makreel en komkommer vinaigrette met haringkuit


Tussengerecht

Soep van knolselderij met peterselie walnootpesto


Hoofdgerecht

Nut roast met cranberriejus, Christmas carrots en dauphinoise


Nagerecht

Bûche de Noël met frambozencoulis


Bij de koffie

Kokosmakroontje met yuzu

Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, behalve de blini): Makreel, crème fraîche, radijs, veldsla, kapper, boekweitmeel, bloem, gist, gepasteuriseerd ei, tuinerwt, melk, komkommer, azijn, haringkuit, peper, zout, hazelnootolie (zit in de vinaigrette, die komt in apart bakje samen met de haringkuit en kapper). Tussengerecht (glutenvrij): Knolselderij, ui, room, prei, knoflook, aardappel, groentebouillon, peper, zout, walnoot/peterselie/olijfolie (in apart bakje). Hoofdgerecht (glutenvrij)t: Pompoen, pastinaak, paddestoelen, salie, hazelnoot, pistache, ui, havermout, cranberrie, gepasteuriseerd ei, wortel, steranijs, boter, suiker, spruit, aardappel, room, melk, knoflook, rozemarijn, tijm, laurier, foelie, groentebouillon, witte wijn, bleekselderij, peper, zout. Nagerecht (glutenvrij): Witte en pure chocolade, cacao poeder, gepasteuriseerd ei, (bruine) suiker, kaneel, nootmuskaat, room, framboos, steranijs, abrikoos, rum, vanillestok, zout. Bij de koffie: Yuzu sap, kokos, suiker, gepasteuriseerd eiwit, zout.
Uitverkocht voor deze dag
Vegetarisch 4-gangen kerstdiner
Vegetarisch gerecht

Vegetarisch 4-gangen kerstdiner

Details

Voorgerecht

Terrine van artisjok en gegrilde groenten met geitenkaasje in sesamzaad en toast


Tussengerecht

Soep van knolselderij met peterselie walnootpesto


Hoofdgerecht

Nut roast met cranberriejus, Christmas carrots en dauphinoise


Nagerecht

Bûche de Noël met frambozencoulis


Bij de koffie

Kokosmakroontje met yuzu

Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, behalve de toast): Artisjok, rode paprika, spinazie, tuinerwt, aubergine, broccoli, ui, room, gepasteuriseerd ei, peper, zout, nootmuskaat, geitenkaas, maanzaad. Tussengerecht (glutenvrij): Knolselderij, ui, prei, room, aardappel, groentebouillon, peper, zout, walnoot/peterselie/olijfolie (in apart bakje). Hoofdgerecht (glutenvrij): Pompoen, pastinaak, paddestoelen, salie, hazelnoot, pistache, ui, rijst, cranberrie, gepasteuriseerd ei, wortel, steranijs, boter, suiker, spruit, aardappel, room, melk, knoflook, rozemarijn, tijm, laurier, foelie, groentebouillon, witte wijn, bleekselderij, peper, zout. Nagerecht (glutenvrij): Witte en pure chocolade, cacao poeder, gepasteuriseerd ei, (bruine) suiker, kaneel, nootmuskaat, room, framboos, steranijs, vanillestok, abrikoos, rum, zout. Bij de koffie: Yuzu sap, kokos, suiker, gepasteuriseerd eiwit, zout.
Uitverkocht voor deze dag
Feestelijk 3-gangen kerstmenu voor kinderen
Kindergerecht

Feestelijk 3-gangen kerstmenu voor kinderen

Details

Voorgerecht

Makreel mousse met blini en komkommersalade


Hoofdgerecht

Kalkoen in krokant jasje met jus, aardappel toefje, Christmas carrots en stoofpeertje


Nagerecht

Chocolade verrassing


Ingrediënten

Voorgerecht (glutenvrij, op de blini na): Makreel, crème fraîche, dille, mierikswortel, boekweitmeel, bloem, gist, gepasteuriseerd ei, melk, komkommer, azijn, suiker, peper, zout. Hoofdgerecht (glutenvrij op de kalkoen na): Kalkoendijfilet (zonder bot), ui, room, salie, cranberrie, gepasteuriseerd ei, peper, zout, bladerdeeg, wortel, steranijs, boter, suiker, aardappel, stoofpeer, rode wijn (volledig ingekookt), kaneel, vanillestok. Nagerecht (niet glutenvrij): chocolade 70%, room, boter, suiker, gepasteuriseerd ei, bloem, bruine basterdsuiker, cacao poeder, witte chocolade, kokos, amandel, poedersuiker, zout, natuurlijke groene kleurstof, natuurlijke rode kleurstof.
Uitverkocht voor deze dag