
Vleesgerecht
Wildzwijn lasagne
Details
Het vlees van het wild zwijn marineer ik 2 nachten in rode wijn met jeneverbessen en rozemarijn, voordat ik het verder bereid tot zacht stoofvlees. Dit vormt de basis voor deze smaakvolle lasagne. Met frisse salade en gember mosterd dressing.
Ingrediënten
Wildzwijn, pompoen, knolselderij, rucola, ijsbergsla, bleekselderij, wortel, witte ui, knoflook, rode wijn, tomaten, rookspek, gedroogd Spaans pepertje, lasagnebladen (scharrelei, bloem), verse peterselie, oregano, tijm, rozemarijn, laurier, knoflook. jeneverbes, bloem, roomboter, melk, oude kaas, Parmezaanse kaas, nootmuskaat, komkommer, pompoen, zelfgemaakte gember mosterd dressing (gembersiroop, zonnebloemolie, gepasteuriseerd eigeel, witte wijnazijn, mosterd, groentebouillon, tabasco, kerrie, peper en zout), extra vergine olijfolie, zonnebloemolie, peper&zout
Opwarmen
Oven 40 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de lasagne afgedekt 20 minuten (1 persoon) tot 30-40 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en frambozendressing.
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de lasagne afgedekt 4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salade en frambozendressing.
Leuk om te weten
De salade bereid ik met verse ijsbergsla, rucola en gestoomde kleine blokjes pompoen en knolselderij.
Uitverkocht voor deze dag