
Baghare Baingan curry
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de curry afgedekt met ovenbestendig bord of aluminiumfolie 15 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen). Verwarm het platbrood 5 minuten in de oven mee. Serveer met de salade en de dressing (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de curry afgedekt met het folie 3 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen). Verwarm het platbrood in broodrooster of in droge pan op laag vuur. Serveer met de salade en de dressing (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Spaanse kip
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 35 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de kip en de rijst beide afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 20 minuten (1 persoon) tot 30-35 minuten (2 of meer personen).
Magnetron 7 minuten 750W
Verwarm de kip en de rijst beide afgedekt met het plasticfolie 4 minuten (1 persoon) tot 7 minuten (2 of meer personen).
Leuk om te weten

British Friday Roast
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal vlees met de jus uit de koelkast. Verwarm de groenten met aardappels afgedekt met ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 15 min (1 persoon) tot 25-30 minuten (2 personen). Leg de laatste 5-10 minuten het vlees afgedekt erbij en de laatste 5 minuten de yokshire pudding. Heb je het vlees liever well done? Verwarm het vlees dan langer mee (10-15 minuten), totdat het niet meer rose is.
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de groenten met aardappels afgedekt met het plastic folie 3-4 minuten (1 persoon) tot 6-8 minuten (2 of meer personen). Leg de yorkshire pudding 20 seconden erbij. Let op, deze wordt niet knapperig in de magnetron. Verwarm het vlees met de jus afgedekt maar kort, let op, dit wordt snel taai in de magnetron, 1-2 minuten voor 1 persoon, 3 minuten voor 2 of meer personen.
Leuk om te weten

Stamp met vega kroketje
Details
Gerecht anders dan op de foto.
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Haal het kroketje (1 pp)uit de schaal en verwarm de stamp afgedekt met het plastic folie 3-4 minuten voor 1 persoon en 5-8 minuten voor 2 of meer personen. Leg de laatste 2 minuten het kroketje op bakpapier erbij, let op: in de magnetron wordt het kroketje niet krokant.
Oven 20 minuten 200°C
Haal het kroketje (1 pp) uit de schaal en verwarm de stamp afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 10-15 minuten voor 1 persoon en 20-25 minuten voor 2 of meer personen. Leg de laatste 10 minuten het kroketje op bakpapier erbij.

Indiase pittige groentesoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten
