
Feta boregi
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 25 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de boregi op het bakpapier onafgedekt 15 minuten (1 persoon) tot 20-25 minuten (2 of meer personen). Serveer met de waldorfsalade en dressing (koud).
Magnetron 4 minuten 750W
Verwarm de boregi op het bakpapier onafgedekt gedurende 2 tot 4 minuten. Serveer met de waldorfsalade en dressing (koud).
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Indiase kofta
Details
Gerecht anders dan op de foto.
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Haal de raita (komkommerdip) uit de schaal. Verwarm de kofta's in de saus en de rijst met groenten beide afgedekt met het folie 3-4 minuten (1 persoon) tot 6-8 minuten (2 of meer personen). Serveer met de koude raita.
Oven 30 minuten 200°C
Haal de raita (komkommerdip) uit de schaal. Verwarm de kofta's in de saus en de rijst met groenten beide afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 15-20 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de koude raita.
Leuk om te weten

Vis pastei
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de vispastei en de groenten in een ovenschaal afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie 20 -25 minuten (1 persoon) tot 25-35 minuten (2 of meer personen).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de vispastei en de groenten afgedekt met het plasticfolie 3-4 minuten (1 persoon) tot 6-8 minuten (2 of meer personen).

Stamp met vega kroketje
Details
Gerecht anders dan op de foto.
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 8 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Haal het kroketje (1 pp)uit de schaal en verwarm de stamp afgedekt met het plastic folie 3-4 minuten voor 1 persoon en 5-8 minuten voor 2 of meer personen. Leg de laatste 2 minuten het kroketje op bakpapier erbij, let op: in de magnetron wordt het kroketje niet krokant.
Oven 20 minuten 200°C
Haal het kroketje (1 pp) uit de schaal en verwarm de stamp afgedekt met een ovenbestendig bord of aluminiumfolie 10-15 minuten voor 1 persoon en 20-25 minuten voor 2 of meer personen. Leg de laatste 10 minuten het kroketje op bakpapier erbij.

Surinaamse groentesoep
Details
Glutenvrij Ingrediënten
