Skip to content

Blog

Welke maatregelen nemen we bij MarleenKookt tegen corona? [Bijgewerkt]

Nederland heeft sinds medio maart te maken met het coronavirus. Hieronder leg ik daarom kort uit welke maatregelen we hebben genomen zodat je veilig kunt genieten van mijn maaltijden en we met z'n allen de spreiding van het virus kunnen remmen.

Onze collega’s

Veiligheid staat voorop. Al onze collega’s zijn geïnstrueerd om bij verkoudheidsklachten (hoesten, keelpijn) of koorts thuis te blijven en een test aan te vragen. Dagelijks doen we in alle teams de gezondheidscheck en vragen iedereen of die last heeft van hoesten, neusverkoudheid of koorts.

In onze keuken

Hygiëne is op dit moment extra belangrijk. We besteden hier altijd al veel aandacht aan en voldoen aan alle richtlijnen. Sinds de uitbraak zijn we ons hier extra bewust van bij de bereiding van je maaltijd. Op basis van de richtlijnen van het RIVM hebben we aanpassingen gedaan in de opstelling van onze keuken, schotten geplaatst en de vloer gemarkeerd om werkplekken en looprichtingen aan te geven.

Onze bezorging

We doen er alles aan om jouw maaltijd veilig te bezorgen. Daarom bezorgen we met afstand. Onze bezorgers hebben de instructie gekregen om afstand te houden en in geen geval een woning binnen te gaan.
Hoe werkt het? We bezorgen nog steeds tot de voordeur (van je appartement, dus we komen ook nog steeds bij je naar boven), zetten het eten neer en bellen aan. Vervolgens doen we 3 stappen terug en laten jou zelf de tas met eten pakken en de tas met lege schalen neerzetten. Als de deur is gesloten, nemen we tas met schalen mee.
Als je dat wenst kun je per mail of telefonisch laten noteren dat je helemaal geen contact wilt. Je zet dan de schalen voor de deur/hangt die aan de deurknop. Onze bezorger zal dan de maaltijden voor je voordeur (van je appartement) zetten, aanbellen en weggaan.

Natuurlijk kun je altijd bellen (020-7006602) of mailen als je nog vragen hebt.

Liefs,

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen