Skip to content

Blog

MarleenKookt brengt de Foodsisters bij je thuis!

Foodsisters

Over de Foodsisters

Janneke en Amande Koeman, beter bekend als de Foodsisters zijn twee zussen met een passie voor gezonde voeding.

Hun missie: gezond eten en een gezond gewicht voor iedereen haalbaar maken, ook als je een drukke baan of gezin hebt. Van hun eerste kookboek zijn er al meer dan 30.0000 verkocht. 

Ik maak deze week Quinoakoekjes met een bloemkool couscous salade geinspireerd op hun recepten. Erbij maak ik een frisse bessara dip van doperwtjes.

Mijn tip voor een gezonde leefstijl: hou het simpel!

Tijdens mijn tweede zwangerschap was ik best veel aangekomen en nadat mijn zoontje was geboren had ik moeite met afvallen. Ik had destijds een drukke kantoorbaan en met twee kleine kinderen stond mijn hoofd niet zo naar lijnen. Toch zat het me niet lekker. Op een bepaald moment heb ik toen 2 dingen met me mezelf afgesproken:

1. Ik stop met het eten van suiker
2. Ik begin met hardlopen

Dat bleek voor mij de gouden combinatie. Bij het boodschappen doen keek ik heel bewust naar de ingrediënten van een product en ik ging steeds meer alles zelf maken. Zo was het thuis goed op te lossen.

Verder bestelde ik bijvoorbeeld geen dessert als ik uit eten ging en had ik mijn collega’s op de hoogte gesteld zodat me geen taart werd opgedrongen bij verjaardagen ;-)

Voor het hardlopen gebruikte ik een app waarbij ik werd aangemoedigd door de Belgische Evy. Met haar hulp lukte het mij om het hardlopen op te bouwen en vol te houden.

Mijn tip voor een gezonde levensstijl na een grote verandering in je leven zoals een nieuwe baan of het krijgen van kinderen is dan ook: hou het simpel!

MarleenKookt brengt de Foodsisters bij je thuis

De recepten van de Foodsisters zijn suikervrij en makkelijk zelf thuis te maken. Aan het Foodsisters gerecht dat deze week op mijn menu staat heb ik mijn eigen draai gegeven. Zo breng ik op 21 juni de Foodsisters bij je thuis!

We geven ook een exemplaar van het boek “Gezond slank met de Foodsisters” weg.

Wil je kans maken op dit kookboek? Bestel dan hier het Foodsisters gerecht en deel op Facebook waarom jij graag het kookboek wil winnen. Gebruik in je post #foodsisters en #marleenkookt zodat we kunnen zien dat je meedoet!

Eet smakelijk,

Marleen

Hier onder zie je nog wat foto's van toen ik deze recepten aan het testen was.

Foodsisters recept uitwerkenFoodsisters recept testenFoodsisters proevenFoodsisters bloemkool couscous

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen