Skip to content

Blog

Elke dag 3 gezonde en lekkere maaltijden

Vanaf volgende week heb je elke dag de keuze uit 3 gerechten. Daarvan is tenminste 1 maaltijd ook voor kinderen aantrekkelijk.

We hebben gemerkt dat er veel behoefte is aan een gezonde en lekkere maaltijd. Ook de beperkte keuze uit maaltijden die elke dag wisselt wordt op prijs gesteld. Al komt het ook wel eens voor dat de twee gerechten die we op een dag koken, niet iedereen aanspreekt. Regelmatig kregen Joris en ik daarom de vraag of er ook alleen een kindergerecht besteld kon worden.

We hebben daarom besloten om met ingang van volgende week een keuze te bieden uit drie gerechten: twee gerechten met een uitgesproken smaak en een toegankelijke maaltijd, die ook geschikt is voor kindereren. We noemen dit gerecht op de site 'kindvriendelijk'. Speciaal voor kinderen is dat gerecht ook als halve portie te bestellen. Afhankelijk van de eetlust van je kind is zo'n halve portie tot een leeftijd van 9-10 jaar voldoende.

We hebben de prijs van een halve portie hetzelfde gehouden (€4,50). Bij een bestelling vanaf €6 komen we die graag bezorgen al betaal je bij een bestelling onder €11 wel €2 bezorgkosten. Daarboven blijft de bezorging gratis.

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen