Het laatste nieuws en meer...

Umami en optimaal gebruik van ingrediënten

19 februari 2019

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

   Reacties

Op 1 maart laat ik je graag kennismaken met een vernieuwende manier van koken. Die dag kook ik samen met gast-chef Merijn van restaurant Choux een bijzonder 3-gangen menu. Dit menu bevat niet alleen bijzondere bereidingstechnieken, we maken ook optimaal gebruik van de ingrediënten. Zo verspillen we zo min mogelijk.

Een unieke avond thuis uit eten met gast chef Merijn

12 februari 2019

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

   Reacties

Maak kennis met de vernieuwende keuken van gast-chef Merijn! Op 1 maart kook ik samen met Merijn van Berlo (chef bij restaurant Choux) een speciaal 3-gangen diner. We gaan je verrassen met bijzondere ingrediënten en bereidingen.

Tip voor restjes

10 januari 2019

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

Na het avondeten heb je soms wat restjes over. Zonde om weg te gooien! Hier vind je wat tips om er iets lekkers mee te maken!

Wat drink je bij mijn kerstmenu?

19 december 2018

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

Ik krijg vaak de vraag welke wijnen lekker zijn bij mijn kerstmenu. Hieronder de suggesties van Wijnkoperij De Gouden Ton die toen we nog niet in Ouderkerk bezorgden mijn maaltijden in de winkel lieten bezorgen.

Opmaaktips en opwarminstructie kerstmenu

6 december 2018

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

Op het kerstmenu dit jaar staan klassieke gerechten met Engelse invloeden die rijk van smaak zijn én makkelijk te serveren. Zo heb jij er weinig omkijken naar en kun je genieten van de gezelligheid eromheen. Hieronder vind je de opwarminstructie én tips om de borden mooi op te maken.

Bezorg jij ons een nieuwe bezorger? Dan trakteren wij jou op een lekker etentje!

27 november 2018

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

   Reacties

MarleenKookt groeit dankzij enthousiaste mond-tot-mond reclame van onze klanten. Daarom zijn we altijd op zoek naar bezorgers die het leuk vinden om mensen blij te maken met lekker en gezond eten. Ken je een leuke bezorger? Zorg dat ze jouw naam noemen bij de sollicitatie. Dan trakteren wij jou op een lekker etentje als hij of zij wordt aangenomen. Hier lees je er meer over!

Vegan 3-gangen menu op 1 november

30 oktober 2018

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

Steeds vaker krijg ik van klanten de vraag of ik ook een veganistische optie aan mijn menu toe wil voegen. In eerste instantie zag ik dit als iets ingewikkelds, maar nu ik mij er verder in heb verdiept vind ik het steeds leuker worden!

Porseleinen schalen en plastic bakjes

27 september 2018

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

Samen met Joris ben ik bezig met het testen van nieuwe schalen voor mijn maaltijden. Ik krijg regelmatig vragen van klanten over het nog verder minimaliseren van het gebruik van plastic. Super dat hier zoveel aandacht voor is! Daarom een update:

MarleenMeteen: goedkoper en koud bezorgd

19 september 2018

Door: Marleen

Categorieën: Algemeen

   Reacties

Vanuit klanten die er niet aan toe kwamen om vooraf te bestellen, kregen we steeds vaker de vraag om ook last-minute te kunnen bestellen. Daarom zijn we begonnen met MarleenMeteen.

Kindergerechten met veel verstopte groenten

6 september 2018

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Kinderen eten vaak meer vlees dan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid. Bijvoorbeeld door vlees op brood in combinatie met vlees in het avondeten. Dit zijn twee recepten met veel verstopte groenten zodat je een keer makkelijk zonder vlees kunt koken.

Items 41 tot 50 van 92

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. ...
  9. 10