Het laatste nieuws en meer...

Aardappelsalade in een nieuw jasje

19 juni 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Aardappelsalade heeft niet altijd een goede naam. Vaak denken we aan een vette kleffe hap, met veel mayonaise en weinig smaak. Maar eigenlijk is een goed bereide aardappelsalade een geweldig lekker groentegerecht! Ideaal bij een BBQ (op Vaderdag!), als lunchgerecht of bij de picknick.

Groentemuffins voor kids

12 juni 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Ik probeer mijn kinderen veel groenten te laten eten, maar zelfs nu ze al grote tieners zijn is dat nog steeds een dagelijks terugkerende struggle. Herkenbaar? Probeer dan eens deze groentemuffins, ideaal voor kleine kinderen.

Bonne femme groentegarnituur

5 juni 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Eigenlijk een recept om op lekkere wijze groenterestjes op te maken uit de koelkast en zelfs vriezer. Dus heb je knolselderij, bloemkool of andere stevige groente over, snijd in blokjes en bak lekker mee!

Caesar dressing

29 mei 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

De dressing is een essentieel onderdeel van de caesar salade en kan het maken of kraken ;-)

Panzanella

22 mei 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Van oorsprong is panzanella een Toscaans gerecht voor de armen, bedoeld om restjes op te maken. Maar de Italianen maken van alles iets lekkers, zo ook van deze brood-tomatensalade! Ideaal als zomers lunchgerecht of als avondmaaltijd met een gegrild stukje vis, kip of goede kwaliteit buffelmozzarella.

Baba ganoush

15 mei 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Lekker bij couscous of tabouleh, op een geroosterd broodje met tomaat en komkommer, als smaakmaker bij een gezonde snack zoals rauwe worteltjes, komkommer en paprikareepjes.

No bake cheesecake

8 mei 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Het recept van mijn makkelijke no bake cheesecake met aardbeien.

Basisrecept couscous

1 mei 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Couscous is lekker, gezond en snel om te maken. Je kan het eten als hoofdgerecht met bijvoorbeeld gegrilde kip of geroosterde groenten, maar het is ook perfect als bijgerecht of in een maaltijdsalade.

Wortelsoep met kokos

24 april 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Goed gekruid, lekker gezond, veganistisch en glutenvrij is deze mooie oranje soep.

Speltsalade met geroosterde groenten

17 april 2020

Door: Marleen

Categorieën: Keuken geheimen

   Reacties

Deze gezonde speltsalade boordevol geroosterde groenten en met frisse honing-mosterddressing is heerlijk als lunch, maar ook perfect als avondmaaltijd met bijvoorbeeld een stukje gegrilde kip of vis of gebakken tofu/tempeh. De speltkorrels geven de salade een stevige bite en maken er een gezonde en volwaardige maaltijd van.

Items 31 tot 40 van 114

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 12