
Aubergine met tamarinde
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Oven 30 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de aubergine stoof en pilav15 minuten (1 persoon) tot 30 minuten (2 of meer personen) afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord. Plaats de laatste 2 minuten het platbrood erbij, zodat dit warm wordt.
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de aubergine stoof en pilav afgedekt met het afdekfolie 4 minuten (1 persoon) tot 8 minuten (2 of meer personen). Serveer met het platbrood.
Leuk om te weten
Deze dag kook ik ook...

Nachos met guacamole
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 25 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Verwarm de bolognese met de nachos afgedekt met een ovenbestendig bord, of aluminiumfolie in de ovenschaal 10 min (1 persoon) tot 15-20 min (2 of meer personen). Plaats dan nog 5 minuten onafgedekt in de oven. Serveer met de guacamole (koud).
Magnetron 8 minuten 750W
Verwarm de bolognese met de nachos onafgedekt 3-4 min (1 persoon) tot 5-8 min (2 of meer personen). Serveer met de guacamole (koud).
Leuk om te weten

Wildzwijnstoof met stoofpeertje
Details
Glutenvrij Ingrediënten
Opwarmen
Oven 35 minuten 200°C
Voorkeur van Marleen
Haal het aardappeltaartje met bakpapier voorzichtig uit de schaal en verwarm groenten en stoof beide afgedekt met aluminiumfolie of ovenbestendig bord 20 minuten (1 persoon) tot 30-35 minuten (2 of meer personen). Verwarm de laatste 15 minuten het aardappeltaartje op het bakpapier. Serveer met het stoofpeertje.
Magnetron 8 minuten 750W
Haal het aardappeltaartje met bakpapier voorzichtig uit de schaal en verwarm groenten en stoof beide afgedekt met het plastic folie of bord 3-4 minuten (1 persoon) tot 5-8 minuten (2 of meer personen). Verwarm het aardappeltaartje op het bakpapier 1-3 minuten. Serveer met het stoofpeertje.

Kalkoengehaktballetjes met bospeentjes
Details
Ingrediënten
Opwarmen
Magnetron 7 minuten 750W
Voorkeur van Marleen
Verwarm de peentjes met balletjes (3 pp) afgedekt met het plasticfolie gedurende 3-4 minuten (1 persoon) tot 6-7 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salsa (voor op de peentjes) en de aardappelsalade (koud).
Oven 30 minuten 200°C
Verwarm de peentjes met balletjes (3 pp) afgedekt met ovenbestendig bord of aluminiumfolie gedurende 20 minuten (1 persoon) tot 25-30 minuten (2 of meer personen). Serveer met de salsa (voor op de peentjes) en de aardappelsalade (koud).
Leuk om te weten

Venkelsoep met gerookte zalm
Details
Glutenvrij Ingrediënten

Witte chocomousse met crumble
Details
Gerecht anders dan op de foto